Meet Saskia

De aflopen tien jaar ben ik op missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in de reis van het hoofd naar het hart. Om zo een leven te leven te creëren dat klopt, dat je écht graag wilt.

Vaak zoeken we de oplossing ergens buiten onszelf, maar hij ligt juist binnenin. Je eigen realiteit creëren van binnenuit, door te leren vertrouwen op je intuïtie, je drijfveren en je waarden.

Ik gebruik hiervoor verschillende tools, zoals yoga, ademwerk, meditatie en visualisatie. Met de juiste tools en guidance is het helemaal niet zo moeilijk, het vergt alleen wel commitment en oefening. Ik werk met groepen of 1-op-1, waarbij ik altijd aanvoel wat er nodig is.

Mijn verhaal

Na twee masterstudies Economie en Latijns Amerika Studies heb ik jarenlang met hard werken en veel ‘ratio’ een sustainable modelabel gerund. Dit was echter voor mij zelf niet sustainable: ik voelde dat ik steeds meer tegen de stroom in zwom, met een burn-out als gevolg.

Dit was het moment dat ik mijn hart ben gaan volgen. Ik deed al aan yoga vanaf mijn 18e en voelde de behoefte aan meer verdieping. Ik reisde naar India om yoga, breathwork en meditatietraining te volgen, bij de bron. Vanaf de eerste yogales die ik gaf, viel alles op zijn plek. Dit is mijn purpose.

Het lukte me steeds meer te ondernemen vanuit gevoel, intuïtie en overgave, en steeds minder vanuit ratio. Dit bracht mij onder meer naar Zuid-Amerika, waar ik jarenlang een eigen yogaschool in Medellin, Colombia had. Na dit avontuur, en vele retraites en workshops te hebben gegeven wereldwijd, ben ik weer terug in Nederland waar mijn missie zich voortzet.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.
Liefs, Saskia

“Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes”

— Carl Gustav Jung