voor bedrijven

The draining effect of modern life. We hebben er allemaal last van. We vliegen door het leven, willen overal bij zijn en staan constant aan. De cijfers liegen er dan ook niet om. Steeds meer mensen ervaren serieuze burn-out klachten. Als goed werkgever heb je daar je verantwoordelijkheid in te nemen. Want succesvol ondernemen gaat over meer dan het behalen van targets. Het gaat over mensen zien, waarderen en koesteren. Het gaat over investeren in het welzijn van je team.

Als breathwork facilitator leer ik teams hun ademhaling in te zetten om te ontspannen en daarmee stress te verminderen. Door moderne wetenschap en kennis van het brein, lichaam en hart te combineren met het ervaren van breathwork, meditatie en visualisatie. Dit bevordert niet alleen de verbinding met hun hart en intuïtie, maar leidt ook tot meer rust, kalmte en veerkracht. Het resultaat? Creatievere en productievere werknemers die beter presteren en de teamdynamiek versterken.

Door regelmatig oefeningen in je routine op te nemen, kun je jezelf trainen om bewuster te ademen, zelfs wanneer de druk toeneemt. Een brein en lichaam wat kan ontspannen krijgen de kans tot meer ideeën te komen en zo naar ander soort oplossingen te zoeken. Door te vertragen, kunnen we weer versnellen. Door te zoeken naar een betere balans, ervaren we meer werkplezier en -geluk. 

 Ik bied verschillende inspirerende trainingen, workshops en langere trajecten aan. We behandelen thema’s zoals rust en balans, veerkracht, persoonlijk leiderschap, grenzen aangeven, verbinden met jezelf en je team.

Wil je meer weten? Plan een kennismakingsgesprek !

Maatwerk

De trainingen of workshops die ik geef zijn op maat gemaakt en afgestemd op de wens van de organisatie.

Investering

De prijs is op aanvraag en afhankelijk van de invulling, duur en aantal mensen.

Contact

Maak een afspraak voor een kennismakings call met Saskia

“Awareness allows us to get outside of our mind and observe it in action.”

— Dan Brulé