YOGA

Yoga betekent letterlijk in balans brengen, vereniging, en verbinding. Verbinding met je ‘body, mind en soul’, met je ademhaling, met anderen, met het moment.

Yoga leert je om meer vanuit je gevoel en minder vanuit ratio te leven. Om los te laten wat je niet meer dient, en de ruimte te creëren en in te nemen die je nodig hebt. Om de moed te vinden om kwetsbaar te zijn en op ontdekkingsreis te gaan in jezelf. Zodat je met meer rust, diepgang, vrijheid en overvloed je leven kunt leven.

Yogalessen in Breda

In mijn yogalessen leer je luisteren naar je lichaam en ontdek je in een veilige omgeving waar je grenzen, uitdagingen en mogelijkheden liggen. Ik moedig je aan om dichter bij je ware zelf te komen en (weer) in je kracht te gaan staan. In de lessen worden beweging, ademhaling, ontspanning en meditatie gecombineerd met afwisselende thema’s.

Yoga is veel meer dan een aantal fysieke oefeningen, het is een manier van leven. Wees welkom om vrijblijvend een les te proberen en te ontdekken of het iets voor je is. We komen samen in een mooie ruimte met een fijne groep yogi’s in Breda.

Donderdag: 20.30-21.30

Privélessen

Zou je graag met yoga beginnen maar weet je niet goed waar en hoe? Of wil je aan bepaalde thema’s werken en meer de diepte in gaan? Boek dan een privéles. Privé yogales geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met yoga, en/of om dieper en sneller in te gaan op jouw behoeftes en proces.

Privéles kan ook met een eigen samengesteld groepje van 2 of 3 personen.

Online yogalessen

Oefen je liever vanuit het comfort van je eigen huis? Met mijn live online lessen kun je les volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Zo hoef je geen les te missen en kun je yoga en meditatie beoefenen, waar je ook bent. Bovendien kan je zo connecten met een wereldwijde community van yogi’s.

Alle lessen zijn via ZOOM, in het Engels en een maand terug te kijken

Gestreamd met de beste professionele apparatuur
Kijk waar en wanneer het jou het beste uitkomt

I love everything about Saskia’s yoga classes. Her welcoming spirit created a beautiful space to practice. Each movement is intentional, which allows me to trust the process. I especially love the variety she incorporates into each class, from breathing practices to vinyasa flows to challenging postures. Each session is different yet they always leave me feeling more at peace when I’m done.

Kimberly Claeborn

USA

A knowledgeable and thorough instructor! Saskia’s yoga classes explore mindfulness, breathwork, the spiritual self and the physical body. Her flow is balanced and she is thoughtful about poses and counterposes. I have seen positive physical changes in myself and I also feel more confident when I practice on my own. I’ve been practicing yoga for over 15 years and I highly recommend Saskia as an instructor!

Kathryn Rowe

USA

“There is more wisdom in your body than in your deepest philosophy”

— Nietzsche