Breathwork

Je hebt vast al eens gehoord over de ademhaling als krachtige tool om je gezonder, vrijer en fitter te voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Wanneer je spanning of stress ervaart, kan de adem je ontzettend veel brengen. Maar ook als je je (spiritueel) meer wilt ontwikkelen, is breathwork een ideale manier.

Ademen is natuurlijk niets nieuws, maar bewust, optimaal ademen is dat wel. Wanneer je leert werken met je adem, heb je een krachtige tool in handen om meer vrijheid, gezondheid, ontspanning, focus en flow in je leven te ervaren.

Kom je een ademsessie ervaren?

Liquid Breath®

Liquid Breath® is een zachte, diepe yin-ademhaling met krachtige, helende effecten. Dankzij deze ontspannende ademhalingsmethode kom je dieper in je lichaam waardoor zwaarte en blokkades kunnen wegsmelten en jij je zachter, rustiger en opener gaat voelen, meer in ‘flow’.

Bij Liquid Breath® ligt de focus op de uitademing. Uitademen staat voor loslaten, van gedachten, gevoelens, en patronen. Door ‘liquid’ te ademen, kun jij je trilling en energie verhogen. Het voelt als een ‘natural high’, op een hele zachte en fijne manier. De ervaring is lastig te omschrijven, maar wordt vanzelf duidelijk wanneer je een sessie bijwoont. Dan ontdek je al snel hoe eenvoudig het is om meer rust, ontspanning, gezondheid en diepte te ervaren, met behulp van je adem. Iedereen kan het.

Voor de sessie bespreken we je huidige situatie en zetten we een intentie. Nadien is er ruimte om je ervaring te delen, thee te drinken en goed af te sluiten zodat je ontspannen naar huis kan.

Boek een sessie of plan een kennismaking gesprek als je meer wilt weten.

breathwork sessie

Ademcoaching

Bij ademcoaching neem ik je tijdens een 1-op-1 sessie mee door verschillende, effectieve ademtechnieken en -methodes, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoefte. Wanneer je bijvoorbeeld voelt dat je hoog ademt of vaak gespannen bent, heeft dat direct effect op je energieniveau, je spijsverteringsstelsel, je zenuwstelsel en je immuunsysteem.

Ademcoaching leert je om dieper en meer ontspannen te ademen, zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam optimaal zijn werk kan doen.

Positieve resultaten van ademcoaching:

  • Stress verminderen en voorkomen
  • Rustiger & dieper slapen
  • Mentale helderheid
  • Beter bij je gevoel kunnen en blijven
  • Creativiteit stimuleren
  • Meer energie
  • Meer focus
  • Verbetering van je spijsverteging
  • Verhoogde weerstand

Wil je weten wat ademcoaching specifiek in jouw situatie kan betekenen? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ademcirkel

Een ademcirkel is een ademsessie in een groep. Het mooie van ademen in een groep is dat je vaak herkenning bij anderen vindt en ontdekt dat je er niet alleen voor staat. Het bijwonen van een ademcirkel is een mooie manier om in contact te komen met je lichaam en je gevoel. Je krijgt meer lichaamsbewustzijn en herkent eerder de signalen die je lichaam je geeft.

Een ademcirkel start met het zetten van een intentie en eindigt met een sharing. Tijdens de ademsessie maken we gebruik van een ‘verbonden ademhaling’, zonder pauzes tussen de in- en uitademing. De focus ligt op de uitademing, vanuit de Liquid Breath® methode. Via deze zachte, ontspannende ademhalingsmethode kom je dieper in je lichaam, waardoor zwaarte en blokkades kunnen wegsmelten en jij je zachter, rustiger en opener gaat voelen, meer in ‘flow’.

Ik begeleid de ademcirkels met mijn stem en handen (drukpunten, lichte massage en energie) en het geheel wordt ondersteund door fijne muziek. Na afloop stroomt alles weer: je voelt je vrijer, lichter en meer ontspannen. Elke ademcirkel is anders, en hoe vaker je deelneemt, hoe dieper de ervaringen kunnen zijn.

Maandelijkse Ademcirkel in Breda:

Woensdag 22 mei en woensdag 26 juni

}

Van 19:30 - 21:30 uur

Investering: 45,-

I have joined a breathing circle/ workshop with Saskia. It was a well rounded, loving and warming experience. Not only did she allow us to ground properly before breathwork, she also guided us gently through the subsequent emotional and mental connections/ experiences. A profound experience in gentleness and softness. She closed the circle with a beautiful visualisation connecting the spiritual with the physical bodies through a light/chakra healing journey. This is contrary to other breathwork I’ve done a much more relaxing and softening experience. I would very much recommend Saskia to friends & family

Kristin Hipp

Duitsland

Ik heb een privé ademsessie gedaan en een ademcirkel bijgewoond bij Saskia. Wat een kado. Saskia is zacht, professioneel en zeer ervaren. Ze heeft een prachtige stem waaruit vertrouwen spreekt. Daardoor kon ik ontspannen en in overgave genieten van de ademsessies.

Lieke Kranendonk

Nederland

Alles tijdens een liquid breath ademsessie van Saskia klopt! Ze biedt een veilige setting en creëert een fijne sfeer met passende muziek, wat helpt om mee te gaan op de flow van de ademsessie. Haar prettige en uitnodigende begeleiding en de ondersteunende aanrakingen maken het geheel tot een waardevolle ervaring.

Anique van Dijk

Nederland

Na de Liquid Breath sessie met Saskia voelde ik me lichter, zachter en meer open. Vastzittende emoties zijn losgekomen en dat voelt fijn. Voor mij was het een eerste ervaring met Liquid Breath en dan weet je niet helemaal wat je kunt verwachten, maar bij Saskia voelt het heel veilig. Saskia is intuïtief en voelt precies aan wat er nodig is. Ze begeleidt je door de ademsessie heen met een fijne, rustige stem, waardoor je het met vertrouwen kunt ervaren.

Simone van Heesewijk

Nederland

Recent heb ik een 1-op1 Ademsessie (Liquid Breath) bij Saskia gehad wat ik als zeer positief heb ervaren. Wat voor mij een eye-opener was, was de impact van krachtig uitademen. Door de spanning in mijn lichaam kostte het even tijd om echt in contact met mijn lichaam te komen, maar toen dit lukte merkte ik aan het einde dat ik mijn emoties en spanning makkelijker kon loslaten. Ik voelde mij lichter en was bewuster van mijn lichaam & omgeving (naturel high).

Vanaf de eerste kennismaking voelde ik een warme en prettige band met Saskia. De begeleiding van Saskia, in combinatie met prettige muziek, was erg rustgevend en fijn! Bij de eerste sessie neemt Saskia de tijd om je te leren kennen en te onderzoeken wat het doel is. Dit gaf mij gelijk een comfortabel en veilig gevoel waardoor ik mij snel durfde open te stellen. Thanks Saskia voor deze mooie en bijzondere ervaring en graag tot snel!

Laurens Bolt

Nederland

“Awareness allows us to get outside of our mind and observe it in action.”

— Dan Brulé