Yoga Breda

Welkom bij Yoga Breda, jouw bestemming voor innerlijke rust, balans en welzijn in het hart van Breda.

Yoga Breda biedt een uitnodigende en inspirerende ruimte waar je kunt ontspannen, verbinden en groeien, ongeacht je ervaringsniveau. Wij geloven in de transformerende kracht van yoga voor lichaam, geest en ziel. We bieden een verscheidenheid aan lessen voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Een veilige setting

Saskia nodigt je in haar yogalessen uit om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf. Je leert ten eerste luisteren naar de wijsheid van je lichaam en ten tweede ontdekt je je grenzen, uitdagingen en mogelijkheden. In de lessen worden beweging, ademhaling, ontspanning en meditatie gecombineerd met afwisselende, inspirerende thema’s. Saskia creëert een veilige setting waarin iedereen welkom is en je volledig op je gemak kunt zijn om jezelf te (her)ontdekken.

Ontdek de rust en kracht van Yoga Breda

Saskia is een ervaren yoga docent en begeleid je door een reeks houdingen en ademhalingstechnieken om lichaam en geest in balans te brengen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning en flexibiliteit of kracht, onze yogalessen bieden voor ieder wat wils. Kom langs bij Yoga Breda en ervaar zelf de voordelen van yoga.

Yoga betekent letterlijk in balans brengen, vereniging, en verbinding. In de eerste plaats verbinding met je ‘lichaam en je geest en je ziel’, in de tweede plaats met je ademhaling daarnaast met anderen. Als laatste verbinding met het huidige moment. Yoga leert je om meer vanuit je gevoel en minder vanuit ratio te leven.

Yoga Breda

Bij Yoga Breda streven we ernaar om een gemeenschap te creëren waar iedereen zich welkom voelt en zich kan ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Onze studio ligt midden in het centrum en biedt een warme en gastvrije sfeer waar je je direct thuis zult voelen.
Ontdek de voordelen van regelmatige yogabeoefening, waaronder:

  • verbeterde flexibiliteit
  • versterking van de spieren
  • stressvermindering
  • een groter gevoel van innerlijke vrede

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint, bij Yoga Breda is er ruimte voor groei en bloei.

Lesrooster

Bekijk ons lesrooster voor een overzicht van beschikbare lessen en tijden, en meld je aan voor een proefles om zelf de magie van yoga te ervaren. Kom bij ons langs en ontdek de transformatieve kracht van yoga bij Yoga Breda. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze studio.

Yoga Breda
Yoga Breda bij Sasana
Yoga bij Saskia is zoveel meer dan dat! Ze zorgt voor een warme en liefdevolle omgeving, integreert haar kennis als adem coach in de les waardoor je nog meer in je lichaam zakt, ze helpt je waar nodig en zorgt ervoor dat het echt een moment voor jou is. Thee, kaarsjes, een dekentje, mooie muziek, in flow bewegen en zo heerlijk een uur uit je hoofd en in je lijf.
Dank je wel lieve Saskia voor wie je bent en wat je doet! 🙏
Melina

nederland

A knowledgeable and thorough instructor! Saskia’s yoga classes explore mindfulness, breathwork, the spiritual self and the physical body. Her flow is balanced and she is thoughtful about poses and counterposes. I have seen positive physical changes in myself and I also feel more confident when I practice on my own. I’ve been practicing yoga for over 15 years and I highly recommend Saskia as an instructor!

Kathryn Rowe

USA

“There is more wisdom in your body than in your deepest philosophy”

— Nietzsche