Breathwork sessie

Ervaar diepe ontspanning en heling tijdens een Breathwork sessie bij Sasana.

Ademen is natuurlijk niets nieuws, maar bewust, optimaal ademen is dat wel. De manier waarop je ademt heeft rechtstreeks invloed is op je fysieke en emotionele gezondheid. Wanneer je leert werken met je adem, heb je een krachtige tool in handen om meer vrijheid, gezondheid, ontspanning, focus en flow in je leven te ervaren.

Bewuste ademhaling

Ontdek de helende kracht van bewuste ademhaling met een breathwork sessie bij Sasana. Allereerst is een breathwork sessie een krachtige methode voor het vergroten van je welzijn. Bovendien helpt het bij stressvermindering, ontspanning, persoonlijke groei en een diepere verbinding met jezelf. Daarnaast kan ademwerk ook helpen bij het verwerken van emotionele trauma’s en het vrijlaten van vastzittende emoties. Ademcoaching kan daarom de sleutel zijn tot het herstellen van je innerlijke balans en welzijn.

Een reis naar je innerlijke zelf

Deze sessie is veel meer dan alleen maar in- en uitademen; het is namelijk een reis naar je innerlijke zelf. Via de verbonden ademhaling met de Liquid Breath methode – een zachte, ontspannende ademhalingsmethode – kom je dieper in je lichaam. Hierdoor kunnen zwaarte, spanning en blokkades wegsmelten, waardoor jij je zachter, rustiger en opener gaat voelen. Zo kom je meer in ‘flow’ en kun je innerlijke rust vinden.

Ben je op zoek naar een holistische benadering om stress te verminderen en innerlijke balans te herstellen? Een breathwork sessie kan dan helpen om stress te verminderen en te voorkomen, energie te stimuleren, rustiger en dieper te slapen, mentale helderheid te krijgen en om beter bij je gevoel te kunnen blijven. Ook kan het creativiteit stimuleren, trauma verwerken, bewustzijn vergroten en algemene emotionele balans bevorderen.

Boek een sessie of plan een kennismaking gesprek als je meer wilt weten.

Breathwork sessie

Waarom een breathwork sessie bij Sasana?

  • Deskundige Begeleiding: Mijn ademcoaching is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar meer rust in je leven, wilt werken aan emotionele heling of je spiritueel wilt ontwikkelen, ik bied je een aangepaste begeleiding in een veilige omgeving om jou te ondersteunen op je ademwerk-reis.
  • Diepe Ontspanning: Ervaar een diep gevoel van ontspanning terwijl je stress loslaat en je lichaam en geest in harmonie brengt.
  • Innerlijke Heling: Ontdek de potentie van ademhaling als een instrument voor innerlijke heling en zelfontdekking.

Ontdek de transformatieve kracht van bewuste ademhaling. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek en begin je reis naar innerlijke rust en balans door middel van een breathwork sessie .

Wil je weten wat ademcoaching specifiek in jouw situatie kan betekenen? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

I have joined a breathing circle/ workshop with Saskia. It was a well rounded, loving and warming experience. Not only did she allow us to ground properly before breathwork, she also guided us gently through the subsequent emotional and mental connections/ experiences. A profound experience in gentleness and softness. She closed the circle with a beautiful visualisation connecting the spiritual with the physical bodies through a light/chakra healing journey. This is contrary to other breathwork I’ve done a much more relaxing and softening experience. I would very much recommend Saskia to friends & family

Kristin Hipp

Duitsland

Ik heb een privé ademsessie gedaan en een ademcirkel bijgewoond bij Saskia. Wat een kado. Saskia is zacht, professioneel en zeer ervaren. Ze heeft een prachtige stem waaruit vertrouwen spreekt. Daardoor kon ik ontspannen en in overgave genieten van de ademsessies.

Lieke Kranendonk

Nederland

Alles tijdens een liquid breath ademsessie van Saskia klopt! Ze biedt een veilige setting en creëert een fijne sfeer met passende muziek, wat helpt om mee te gaan op de flow van de ademsessie. Haar prettige en uitnodigende begeleiding en de ondersteunende aanrakingen maken het geheel tot een waardevolle ervaring.

Anique van Dijk

Nederland

Na de Liquid Breath sessie met Saskia voelde ik me lichter, zachter en meer open. Vastzittende emoties zijn losgekomen en dat voelt fijn. Voor mij was het een eerste ervaring met Liquid Breath en dan weet je niet helemaal wat je kunt verwachten, maar bij Saskia voelt het heel veilig. Saskia is intuïtief en voelt precies aan wat er nodig is. Ze begeleidt je door de ademsessie heen met een fijne, rustige stem, waardoor je het met vertrouwen kunt ervaren.

Simone van Heesewijk

Nederland

Recent heb ik een 1-op1 Ademsessie (Liquid Breath) bij Saskia gehad wat ik als zeer positief heb ervaren. Wat voor mij een eye-opener was, was de impact van krachtig uitademen. Door de spanning in mijn lichaam kostte het even tijd om echt in contact met mijn lichaam te komen, maar toen dit lukte merkte ik aan het einde dat ik mijn emoties en spanning makkelijker kon loslaten. Ik voelde mij lichter en was bewuster van mijn lichaam & omgeving (naturel high).

Vanaf de eerste kennismaking voelde ik een warme en prettige band met Saskia. De begeleiding van Saskia, in combinatie met prettige muziek, was erg rustgevend en fijn! Bij de eerste sessie neemt Saskia de tijd om je te leren kennen en te onderzoeken wat het doel is. Dit gaf mij gelijk een comfortabel en veilig gevoel waardoor ik mij snel durfde open te stellen. Thanks Saskia voor deze mooie en bijzondere ervaring en graag tot snel!

Laurens Bolt

Nederland

“Awareness allows us to get outside of our mind and observe it in action.”

— Dan Brulé